First Man - Damien Chazelle

First Man - Damien Chazelle

Na het succes van de met zes Oscars bekroonde film La La Land werken Oscarwinnend regisseur Damien Chazelle en Ryan Gosling opnieuw samen aan First Man. In 1969 zou Armstrong, dankzij deze NASA-missie, als eerste mens voet op de maan zetten. De missie werd reeds 8 jaar eerder aangekondigd door President John F. Kennedy die heermee de rol van de Verenigde Staten als supermacht moeten bevestigen. De indringende film laat zien wat het Armstrong en Amerika heeft gekost om één van de gevaarlijkste missies in de geschiedenis te laten slagen.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=PSoRx87OO6k

Print Friendly and PDF
Het kostuum van mijn vader - Luckas Vander Taelen

Het kostuum van mijn vader - Luckas Vander Taelen

Bevrijding van de betutteling - Floris van den Berg

Bevrijding van de betutteling - Floris van den Berg