BlacKkKlansman - Spike Lee

BlacKkKlansman - Spike Lee

Baanbrekend regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film BlacKkKlansman, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Detective Stallworth (John David Washington) en zijn partner Flip Zimmerman (Adam Driver) wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen van deze geheime, extremistische organisatie om de macht over te nemen in de stad, te dwarsbomen.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pFc6I0rgmgY

Print Friendly and PDF
De eeuw van de vrouw - Alexander De Croo

De eeuw van de vrouw - Alexander De Croo

John Stuart Mill lezing door Assita Kanko

John Stuart Mill lezing door Assita Kanko