Bohemian Rhapsody - Bryan Singer

Bohemian Rhapsody - Bryan Singer

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.  Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, 

https://www.youtube.com/watch?v=Q0dVrCK7GoM

Print Friendly and PDF
Hinter den Türen warten die Gespenster - Florian Huber

Hinter den Türen warten die Gespenster - Florian Huber

Een boerkaverbod moet strikt nageleefd worden - Dirk Verhofstadt

Een boerkaverbod moet strikt nageleefd worden - Dirk Verhofstadt