Paul Cliteur, Paul Scheffer en Tamar de Waal over Nederland

Paul Cliteur, Paul Scheffer en Tamar de Waal over Nederland

De Buren, het Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat, organiseert op donderdag 15 maart om 19u30 een gesprek over de wording en de actuele uitdagingen van de Nederlandse constititie en ook het constitutioneel patriottisme. Wat waren ‘typisch Nederlandse’ elementen en welke concepten werden aan het buitenland ontleend? Welke rol speelde de grondwet bij de ontwikkeling van Nederland? Wat zegt dat over de relaties tussen Nederland en de Europese Unie? Sprekers zijn Paul Cliteur, Paul Scheffer en Tamar de Waal. Deze activiteit vindt plaats in deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel.

Meer info op https://www.deburen.eu/programma/4594/de-wortels-van-europa. 

Print Friendly and PDF
In naam van God - Paul Cliteur & Dirk Verhofstadt

In naam van God - Paul Cliteur & Dirk Verhofstadt

Eigendomsrechten zijn er voor iedereen - Hernando de Soto

Eigendomsrechten zijn er voor iedereen - Hernando de Soto