We need to talk about... asiel en migratie

We need to talk about... asiel en migratie

Het Geuzenhuis organiseert op maandag 23 april om 20 uur een debatavond over de manier waarop we zouden moeten omgaan met asiel en migratie. Ze doet dat met Mark Elchardus (socioloog, emeritus VUB), Kati Verstrepen (Vlaamse liga voor de mensenrechten), Ilse Ruyssen (econoom en migratie-expert UGent) en Andreas Tirez (econoom, lid van denktank Liberales). John Vandaele (MO-magazine) modereert. Studenten en leden van het Geuzenhuis en het Vermeylenfonds betalen 3 euro inkom, niet leden 5 euro.

http://www.geuzenhuis.be/we-need-to-talk-about-asiel-en-migratie

Print Friendly and PDF
Finding Your Feet - Richard Loncraine

Finding Your Feet - Richard Loncraine

Over vrijheid, gedachteloosheid en islam - François Levrau

Over vrijheid, gedachteloosheid en islam - François Levrau