Final Portrait - Stanley Tucci

Final Portrait - Stanley Tucci

We volgen de wereldberoemde kunstenaar Alberto Giacometti gedurende in het Parijs van de zestiger jaren. Giacometti wil een portret van zijn Amerikaanse vriend schilderen, de bekende schrijver en kunstcriticus James Lord. Zijn belofte dat het maar een paar uur duurt, kan hij niet waarmaken. James mist zijn vlucht. En de paar uren worden al snel dagen. Lord krijgt inzicht in de werkwijze van de kunstenaar en we zien de strubbelingen en frustraties in het proces en de uiteindelijk totstandkoming van Giacometti’s laatste meesterwerk.

Hier kan je de trailer zien: https://www.youtube.com/watch?v=sRsiW5c29Sk

Print Friendly and PDF
Debat Mei '68 - 50 jaar later

Debat Mei '68 - 50 jaar later

Homofobie op school - Ann Brusseel

Homofobie op school - Ann Brusseel