Steven Pinker op de Nacht van de Vrijdenker

Steven Pinker op de Nacht van de Vrijdenker

Het filosofiefestival Nacht van de Vrijdenker heeft op zaterdag 10 november vanaf 19 uur de wereldberoemde psycholoog en auteur Steven Pinker te gast. Naast Pinker komen nog een dertigtal denkers, onder wie Susan Blackmore, René Ten Bos, Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt, bijeen voor een bomvol programma dat niemand onberoerd zal laten. Tickets zijn te koop via de website www.nachtvandevrijdenker.be. Het festival vindt plaats in De Bijloke en het KASK Gent, Godshuizenlaan 2 te Gent.

Print Friendly and PDF
De Wintertuin - Jan Konst

De Wintertuin - Jan Konst

Gebrek aan ambitie is de dood van een democratisch Europa - David Van Turnhout

Gebrek aan ambitie is de dood van een democratisch Europa - David Van Turnhout