Uitreiking Boekenprijs deMens.nu

Uitreiking Boekenprijs deMens.nu

De Boekenprijs deMens.nu wordt tweejaarlijks uitgereikt en bekroont het beste Nederlandstalige non-fictieboek over vrijzinnig-humanistische waarden. Op de shortlist staan In Naam van God van Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt, Onbehagen. Nieuw licht op de beschaafde mens van Bas Heijne, Samenleven met gezond verstand van Patrick Loobuyck, De bedreigde vrijheid. Uw vrije meningsuiting in gevaar van Johan Opdebeeck en Material matters van Thomas Rau en Sabine Oberhuber. De prijs voor het bekroonde werk bedraagt 3000 euro. De uitreiking vindt plaats op donderdag 21 juni om 20 uur in boekhandel De Zondvloed in Mechelen. Info op www.demens.nu.

 

Print Friendly and PDF
Bitter Flowers - Olivier Meys

Bitter Flowers - Olivier Meys

Brief aan de huichelaars die het racisme voeden - Charb

Brief aan de huichelaars die het racisme voeden - Charb