Capharnaüm - Nadine Labaki

Capharnaüm - Nadine Labaki

De kleine Zain probeert zijn ouders in een rechtbank aan te klagen voor een simpele maar hartverscheurende reden: zijn onmogelijke leven in de sloppenwijken van Beiroet. De 12-jarige jongen is genoodzaakt voor zijn leven en familie te vechten. Hij verkoopt drankjes op straat, steelt te pas en te onpas en beschermt zijn 11-jarige zus Sahar tegen sinistere mannen. Als Zain weet te vluchten komt hij terecht in een kuststadje. Ook hier probeert hij – omgeven door kleurrijke figuren in dezelfde erbarmelijke omstandigheden – zijn hoofd boven water te houden.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=UrgWHfGEsbE

Print Friendly and PDF
De pop - Bolislaw Prus

De pop - Bolislaw Prus

Verlichting vandaag - Lezingenreeks

Verlichting vandaag - Lezingenreeks