Beroemde Feministes - Dirk Verhofstadt (red.)

Beroemde Feministes - Dirk Verhofstadt (red.)

Liberales organiseert op donderdag 28 maart 2019 om 20 uur de voorstelling van het boek Beroemde Feministes. De strijd voor vrouwenrechten onder redactie van Dirk Verhofstadt. 150 jaar geleden schreef de Britse filosoof John Stuart Mill zijn beroemde werk The Subjection of Women waarin hij de onderdrukking van de vrouw aanklaagde. Zijn tekst blijft verrassend actueel. Naar aanleiding van deze verjaardag schreven veertien geëngageerde vrouwen een bijdrage over een beroemde feministe uit de geschiedenis. Met bijdragen van Ann Meskens, Leen Huet, Alicja Gescinska, Tinneke Beeckman, Ann Brusseel, Wendy De Poorter, Claire Tillekaerts, Sara De Mulder, Magda Michielsens, Darya Safai, Tine Maenhout, Annemie Neyts, Elisabeth Matthys en Assita Kanko. Dit vindt plaats in het Liberaal Archief, Kramersplein 23 te Gent. De inkom is gratis, inschrijven moet wel op info@liberales.be.

Print Friendly and PDF
Colette - Wash Westmoreland

Colette - Wash Westmoreland

Markt en overheid inschakelen in het klimaatbeleid - Paul De Grauwe

Markt en overheid inschakelen in het klimaatbeleid - Paul De Grauwe