If Beale Street Could Talk - Barry Jenkins

If Beale Street Could Talk - Barry Jenkins

Na zijn succes met het baanbrekende  ‘Moonlight’ (2016) heeft Amerikaans regisseur Barry Jenkins besloten om ‘If Beale Street Could Talk’, de novelle van auteur James Baldwin, te verfilmen. Het verhaal focust op Tish en Fonny, twee jeugdvrienden die lovers worden. Hun band wordt echter op de proef gesteld als Fonny – ten onrechte – beschuldigd wordt van verkrachting. Hij wordt achter tralies geplaatst. In de tussentijd komt Fonny erachter dat ze zwanger is. Ze werkt de klok rond om haar geliefde vrij te krijgen voordat hun eerste baby ter wereld komt. 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=N4m3t3G3Zqc

Print Friendly and PDF
Thorbecke wil het! – Remieg Aerts

Thorbecke wil het! – Remieg Aerts

Don Quichote was een Vlaming – David Van Turnhout

Don Quichote was een Vlaming – David Van Turnhout